KTP vahvistaa rivejään

22.1.2013

Pablo Gomez-Marttila, Saja Leigh ja Topi Pasi

KTP on solminut kauden 2013 kattavan pelaajasopimuksen Pablo Gomez-Marttilan kanssa. Kaksi viime kautta Ykkösen PK-35 Vantaata edustanut 24-vuotias Gomez-Marttila pystyy pelaamaan niin keskuspuolustuksessa kuin myös keskikentällä.

 

187-senttinen Gomez-Marttila kuului kahden viime kauden aikana PK-35 Vantaan vakiokalustoon. Hänen uskotaan sopeutuvan pelityyliltään hyvin kotkalaisjoukkueeseen, sillä Gomez-Marttila tunnetaan taidon lisäksi myös kovista otteistaan.

 

Kausien 2010 ja 2011 aikana Gomez-Marttila pelasi Veikkausliigaseura FC Interin riveissä kaikkiaan 11 ottelua. Gomez-Marttila on pelannut urallaan kolmisenkymmentä poikien ja nuorten maaotteluita.

 

KTP on solminut myös kaksi jatkosopimusta. KTP:n kannattajien keskuudessa yhdeksi suosikkipelaajaksi noussut Saja Leigh jatkaa raitapaidassa myös ensi kaudella. Gambialaiskeskikenttämiehen sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta.

 

KTP ja puolustajalupaus Topi Pasi ovat solmineet niin ikään kaksivuotisen sopimuksen. Pasi pääsi jo viime kaudella haistelemaan edustusjoukkueen ilmapiiriä ja hänelle kertyi yksi pelattu ottelu Kakkosessa.

 

KTP:llä on nyt kasassa yhteensä 15 pelaajasopimusta.