Hyviä ja huonoja uutisia sairastuvalta

28.3.2013

 

KTP sai kuulla sekä iloisia että ikäviä uutisia loukkaantumisrintamalta. Viikon piristävin uutinen on se, että Aleksi Tarvonen saa aloittaa täysipainoisen harjoittelun. Ikävimmät uutiset liittyvät Samuli Niemiseen ja Janne Laaksoon.

Tammikuun lopusta saakka sairastuvalla ollut ja tämän jälkeen porrastetusti harjoittelun aloittanut Tarvonen sai eilen lääkäriltä luvan aloittaa täysipainoisen harjoittelun. On siis mahdollista, että "Tare" on täydessä tikissä, kun ottelut sarjakausi pääsee käyntiin.

Murhellisempia uutisia sen sijaan kantautui, kun joukkueen kapteeni Janne Laakso loukkasi nivusensa. "Lapa" on tuskaillut harjoituskaudella aiemminkin toisen nivusensa kanssa, mutta nyt ennestään terve, vasen nivunen päätti irtisanoa yhteistyönsä. Laakson arvioidaan olevan sivusta tositoimista muutaman viikon ajan.

Niin ikään muutaman viikon on sivussa Samuli Nieminen, jonka murheena on takareisivamma. Kyse ei tiettävästi ole vakavasta vammasta, mutta näin varmistetaan että "HK" pörräilee sarjapeleissä. Näin ollen kuitenkin myös häneltä jää todennäköisesti väliin Suomen cupin ottelu Kouvolan Susia vastaan.