KTP:n debytantit eivät turhia jännitelleet

28.4.2013

KTP:n kauden avausottelussa Järvenpään Palloseuraa vastaan teki kaksi pelaajaa debyyttinsä Kakkosessa. Vaihdosta kentälle päässeet Arijan Dimoski ja Juho Raivela saivat ensimmäiset minuuttinsa uudella sarjatasolla.

Raivela pääsi kentälle jo 56. minuutilla Pablo Gomez-Marttilan tilalle. Ennen ottelua Juholla oli jo hyvät tuntemukset ottelusta.

-Kiva, kun tosipelit saatiin käyntiin. Olihan se hienoa päästä heti ensimmäisessä ottelussa kentälle ja tehdä samalla debyytti. Ehkä siinä hitusen jännitti, koska oli kauden ensimmäinen ottelu ja samalla oma debyytti, Raivela sanoi.

Dimoski vaihdettiin kentälle, kun kolme maalia iskenyt Sami Raanti väänsi nilkkaansa. Ennen ottelua Dimoski ei tuntenut jännitystä.

-Sitten alkoi hieman jännittämään, kun kuulin kentälle pääsystä, mutta sitten kaikki unohtui pelin aikana, Dimoski sanoi.

Ottelun jälkeen pelaajilla oli luonnollisesti erinomaiset fiilikset.

-Voitosta jää aina hyvät fiilikset. Oma pelikin sujui mielestäni ihan hyvin. JäPSillä ei maaliensa lisäksi ollut muita tuhannen taalan paikkoja, Raivela kertoi.

-Oli todella kiva aloittaa kausi voitolla. Tosi hyvät fiilikset. Uskon, että pystyn pärjäämään tällä tasolla, mutta pitää tehdä vielä lisää töitä, Dimoski hehkui.

Dimoskilla oli ottelussa yksi maalipaikkakin, mutta hänen laukauksensa painui hieman ohi maalin. KTP:n sarja-avaus päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 5-2-voittoon.