KTP-pelaajien vammojen vakavuus selviää lähipäivinä

29.4.2013

Alkaneen kauden ensimmäisessä ottelussa Järveenpään Palloseuraa vastaan loukkaantuneiden Pablo Gomez-Marttilan, Jani Lauretsalon ja Sami Raannin vammojen vakavuus selviää vasta lähipäivien aikana.

Gomez-Marttila loukkasi polvensa ottelun toisen jakson alussa. Ensiarvioiden mukaan vamma on polven eturistisiteessä.

- Menen huomenna (tiistaina) magneettikuviin ja perjantaina on lääkärille uusi aika. Nyt lääkäri ei osannut muuta sanoa kuin että eturistiside on löysä, mutta sivusiteiden pitäisi olla kunnossa. Perjantaina selviää vamman vakavuus, Gomez-Marttila kertoi.

Kolmea maalia viimeistellyt Raanti väänsi nilkkansa kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa.

- Nilkka vääntyi käännöksessä, kun futiskengän nappulat jäivät tekonurmeen kiinni. Kävelemään pystyn jo normaalisti, mutta juoksemisesta en vielä tiedä. Kai tällä hampaat purren pystyisi jo treenaamaan, Raanti sanoi.

Lauretsalo löi polvensa yhteen vastustajan pelaajan polven kanssa aivan ottelun viime hetkillä. Lääkärin mukaan kyseessä on levolla hoituva lihasvamma.

- Hävetti jäädä maahan makaamaan, mutta kivut olivat kovat. Toinen polvi on nyt toista puolet isompi. Näyttää ihan siltä, että toinen jalkani olisi Erkka Länsimiehen. Viikossa turvotuksen pitäisi laskea. Polvi on tällä hetkellä tulikuuma, eikä anna varata painoa lainkaan päälle, Lauretsalo sanoi.

Mikäli Raannin ja Lauretsalon vammat eivät parane viikon sisällä, menee kaksikko uudemman kerran lääkäriin.