Kotikausi potkaistaan käyntiin helatorstaina

7.5.2013

KTP-Futura, to 9.5. kello 16:00 Arto Tolsa -areenalla.

HIFK-ottelun siirryttyä olosuhdesyistä kotipelien makuun päästään tulevana pyhänä eli helatorstaina, kun vastaan asettuu porvoolainen FC Futura.


Viime kauden kohtaamiset päättyivät kaikki kotivoittoihin, kahdesti KTP:lle ja kerran Futuralle. Futuran tämä kausi on alkanut niukilla maalin tappioilla FC POHU:lle vieraissa ja FC Lahti Akatemialle kotona, joten nälkää riittää varmasti, kun tarjolla on vieläpä sarjan yhden suurimman voittajasuosikin päänahka. Ja kuten kaikki varmasti muistavat, KTP:n kausi alkoi Järvenpäässä hienolla 2-5 -voitolla, eikä kotiyleisön edessä ainakaan vähemmän intoa ole.
 

Futuraa vastaan "teemana" edellisellä kaudella oli "oman koiran puremat", kun Niclas Kalatsev iski tärkeitä maaleja porvoolaisten paidassa. Nyt tiensä sinne on löytänyt välivuoden jälkeen Teimuraz "Temu" Apriamashvili, jota kannattaa pitää silmällä.

Myös tauon jälkeen paluun Arto Tolsa Areenalle tekee tutun raitapaidan päälleen pukeva Tuukka Kesseli, joka on toiminut joukkueen videohaastattelijana (https://www.facebook.com/photo.php?v=187934711360382), mutta saa nyt itse puheenvuoron. Keinot Temun pimentoon jättämiselle ja keskikentän herruuden sekä sitä myötä koko ottelun voittamiselle on valmiina.
 

- Meillä on tällä hetkellä niin kovia jätkiä keskikentälle, että sitä kautta saadaan peli haltuun ja luotua maalipaikkoja, mistä hyökkääjät viimeistelee kovalla prosentilla.
 

Pelimotivaatiotakaan ei tarvitse etsiskellä.
 

- Fiilikset on aina korkealla ennen kauden ensimmäistä kotiottelua ja nyt varsinkin parin vuoden tauon jälkeen on tosi mukava taas päästä AT-Areenalle.
 

Loppuun "Velle" lähettää terveiset kannattajille, joita uumoillaan sankoin joukoin paikan päälle.
 

- Toivoisin vähintäänkin samanlaista kannatusta kuin esimerkiksi viime vieraspelissä. Silloin on uskomaton fiilis pelata ja vastustajan täytyy huomata, miksi Kotkasta puhutaan aina ikävänä paikkana pelata.
 

KTP:n Facebook-sivuilla voit veikata, kuinka sankoin joukoin yleisöä on lopulta paikalla: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=467982743282603&id=120067804740767 Parhaiten veikannut palkitaan kahdella lipulla toiseen kotiotteluun su 26.5. PKKU:ta vastaan.
 

KTP - FC Futura torstaina 9.5. kello 16! Arto Tolsa Areenalla. Liput 8€ / 5€ ja kausikortit 70€ / 40€. Tervetuloa!