Vierasvoittoputkea kasvattamaan

20.5.2013

Kauden tähänastisista vieraspeleistään voitot hakenut KTP lähtee jatkamaan putkea huomenna tiistaina 21.5. Töölön Pallokentälle.

Vastustaja Atlantiksesta povattiin sarjan mustaa hevosta ennen kauden alkua, mutta neljä ensimmäistä ottelua on sujunut kaksijakoisesti: 1 voitto, 1 tasapeli ja 2 tappiota. Tappiot on kuitenkin kärsitty vieraskentillä, joten ilmaiseksi ei varmasti ole Kotkaan lähdössä mitään. Kotkalaisille tutut puolustaja Ville Teelahti ja maalivahti Levan Lomidze etenkin yrittävät estää KTP:n vierashurmoksen jatkumisen.

Edellisessä pelissä Lahdessa hurmoksen ruumiillistuma oli laitakiitäjä Arttu Seppälä. Seuran Facebook-sivuille haastattelun (http://www.facebook.com/photo.php?v=472751532805724) antanut kikkaratukka totesi asiasta näin:

- Maistuihan se voitto, mutta seuraavaa kohti. Ei tässä auta jäädä liikaa nautiskelemaan.

Hyvillä mielin otteluun valmistautuva Seppälä kertoi mietteensä Atlantiksesta:

- Yllätyksellinen jengi. Sieltä voi tulla mitä vaan.

- Aina pitää laittaa vähän paremmaksi kuin edellisellä kerralla, mutta jos pystyisi ruokkimaan meidän nälkäisiä hyökkääjiä, niin sekin olisi ihan ok, laitakiitäjä päätti kysyttäessä tulevan kohtaamisen maalimäärästä.

Poissa ottelusta ovat pitkäaikaispotilaiden Jukka Santalan ja Pablo-Gomez Marttilan lisäksi polvivaivainen Juuso Metsola, Lahdessa takareitensä loukannut Aleksi Tarvonen, selkävaivainen Reko Marttila sekä kurinpidollisista syistä Sami Raanti.

KTP:n miehistö Atlantista kaatamaan: S. Kilpeläinen, V. Sjöblom, A. Säämänen, J. Nykänen, H. Peltola, R. Rauhala, J. Laitinen, N. Kobena, T. Kesseli, S. Leigh, J. Lauretsalo, A. Halsas, J. Laakso, S. Nieminen, N. Ikävalko ja A. Seppälä.

Atlantis-KTP vihelletään käyntiin Helsingin "Bolliksella" kello 18:30.