Kumman putki katkeaa vai katkeaako?

23.5.2013

Itäisen Kakkosen lohkon tappiottomat joukkueet iskevät yhteen tulevana sunnuntaina 26.5. PK Keski-Uusimaa on kokenut pistemenetyksensä niin ikään Futuralle kotonaan lukemin 2-2 ja Atlantiksen vieraana maalittomalla tasapelillä.

 

Vierasjoukkueen Kimmo Hovi on iskenyt neljä maalia ja aina vaarallisella Joona Tiiralla on tilillään kaksi osumaa. Laskuvarjojääkäri Tiira on esiintynyt PKKU:n paidassa 157 kertaa ja maalimäärä on 72.

 

KTP haluaa olla sarjan ainoa tappioton joukkue ja tiistaisen tasapelinotkahduksen jälkeen Arto Tolsa Areenan viheriölle marssii iskuhenkinen ryhmä. Helppoihin virheisiin ja mustiin jaksoihin ei ole nyt etenkään varaa.

 

Kokoonpanosta on poissa varmuudella edelleen pitkäaikaispotilaat Jukka Santala ja Pablo Gomez-Marttila. Tarkempi kokoonpano sunnuntain otteluun selviää perjantain viimeistelyharjoituksen yhteydessä.

KTP:n Facebook-sivuilla on jälleen käynnissä uusi veikkaus. Nyt veikataan Udon, kovemman makkaramestarin kuin Jutila, ottelutapahtumassa myymää makkaramäärää. Palkintona on kaksi lippua tulevaan KTP - HIFK kotiotteluun 5.6. Veikkaamaan pääset täällä: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=475247802556097&id=120067804740767&notif_t=like

 

Ottelu alkaa AT Areenalla kello 18:30. Liput 8€ / 5€. Tervetuloa sankoin joukoin kannustamaan vihreävalkoiset voittoon!