KTP JUNIORIT ONNISTUIVAT MUKAVASTI TAITOKISOISSA

18.10.2013

KTP:n juniorit onnistuivat mukavasti piirin taitokisoissa; kaksi luokkavoittoa ja viisi kultamitalia kruunasi junioreiden kisapäivät.

Piirin taitokisoihin pääsivät seuran kilpailujen perusteella kaikki vähintään pronssirajan saavuttaneet nuoret

Itse kisoissa luokkavoittoihin kultamerkkisuorituksella pääsivät TC14 ikäluokassa Kaisa Karppinen  ja  TC13 ikäluokassa  Roosa Rantanen.  TC13 ikäluokassa menestystä täydensivät Aino Käki ja Minni Laukka kun he varmistivat KTP:lle kolmoisvoiton niin ikään kultamerkkisuorituksella. TC13 tytöille tuli lisäksi yksi hopea- ja kaksi pronssimerkkisuoritusta.

Tyttöjen TE10 ikäluokassa Paajasen Jonna saavutti kultamerkkisuorituksella kolmannen sijan. Tyttöjen TD12 ikäluokassa saavutti KTP kolme pronssimerkkiä ja TE11 ikäluokassa yksi hopea ja neljä pronssia

Pojissa löytyi merkkisuorituksia C14 ja D12 ikäluokassa kun saavuttivat pronssisen ja hopeisen merkin.

Valtakunnalliseen taitokilpailuun saivat osallistumisoikeuden luokkavoittajien lisäksi kaikki kultamitalirajan saavuttaneet nuoret: Kaisa Karppinen, Roosa Rantanen, Aino Käki, Minni Laukka ja Jonna Paananen.  Tsemppiä tytöille Poriin!

Tyttöjen hyvä työ kentällä on myös huomattu Kotkan ulkopuolella sillä U14 tytöt Kaisla Karppinen ovat saaneet kutsun U15 tyttöjen alueleirille.

Seuran valmennuspäällikkö Mika Pulkkinen korostaa taitokilpailujen merkitystä erityisesti omatoimisen harjoittelun mittarina. Taitokilpailut ja oma enkka-periaate toimivat hyvinä kannustimina henkilökohtaisen lajitekniikan kehittämisessä. Tyttöjen menestyksen lisäksi oli erityisen mukavaa huomata D12 poikien merkkisuoritukset sillä vuoden hyvä työ on tuonut pojille rutkasti taitoa lisää, ja ei ollut kultamerkkikään kaukana!-  toteaa Mika nuorista junnuista.

KTP jalkapallojaosto onnittelee kaikkia piirin taitokisoihin osallistuneita nuoria sekä heidän valmentajia hyvästä työstä henkilökohtaisen tekniikan kehittämisestä.