FC KTP B-pojat nousivat takaisin B YKKÖSEEN

3.10.2016

FC KTP B-pojat nousivat takaisin B YKKÖSEEN
FC KTP B-pojat nousivat takaisin B YKKÖSEEN

FC KTP B-Pojat kaudeksi 2017 B Ykköseen

FC KTP:n B pojat päättivät B KAKKOSEN syyskauden sunnuntaina 2.10. 0-6 voittoon Mikkelissä MiKistä. Tämä varmisti sarjan voiton ja nousun ensi vuodeksi B YKKÖSEEN. Kuvassa viimeisen pelin kokoonpanossa olleet pelaajat.

Kevätkausi päättyi pettymykseen ja niukkaan pisteellä putoamiseen B YKKÖSESTÄ vaikka 2 viimeistä peliä joukkue voittikin. Syyskausi alkoi tappiolla jonka takia jännitys tavoitellusta noususta jatkui aivan viimeisiin peleihin asti. Lopuista 8 pelistä joukkue taisteli hyvällä asenteella voiton ja niistä 7 viimeisessä vastustaja ei tehnyt maaliakaan joukkueen verkkoon. Toinen nousija Kaakkois-, Keski- ja Itä-Suomen Piirien yhteisestä KAKKOSESTA oli MP Mikkelistä.

Joukkueessa pelasi -99,-00 ja -01-syntyneitä poikia. A-junioreihin siirtyville 99-pojille onnea ja menestystä tulevaan ja kiitos tästä kaudesta.

Joukkuetta valmensivat Joakim Forsström ja Petri Ihonen ja sama kaksikko jatkaa myös kaudella 2017.

Joukkue siirtyy ansaitulle tauolle ja uusi joukkue aloittaa valmistautumisen kauteen 2017 n. marraskuun alussa. Joukkue muodostetaan kaikista FC KTP:ssä jo tänä vuonna pelanneista -00 ja -01-pojista. Alkuun joukkueen harjoitukset ovat myös avoimia muiden seurojen -00 ja -01-ikäisille pojille joilla on kiinnostusta liittyä joukkueeseen kaudelle 2017. Harjoitusten alkamisesta tiedotetaan joukkueen sivuilla.

Uudet pelaajat ovat silloin tervetulleita näyttämään taitonsa harjoituksiin.

Lisätietoja joukkueen toiminnasta voi kysyä jojolta Esa Paavolalta.

esa.paavola@javetrading.fi  puh. 0405260809