Kauden 2017 päättäjäiset

23.10.2017

Palkitut kaudella 2017.
Palkitut kaudella 2017.

Seuran kauden 2017 päättäjäisiä vietettiin Mussalon Saaripirtillä keskiviikkona 18.10.

Seuran pelaajistoa ja taustahenkilöstöä oli kokoontunut Saaripirtillä noin 100 henkilöä viettämään kauden 2017 päättäjäisiä.

Valmennuspäällikkö Jari-Pekka Gummerus ja talenttivalmentaja Ossi Virta loivat katsauksen menneeseen kauteen omissa puheenvuoroissaan. Sen jälkeen pelaajat saivat tehtäväkseen laatia kirjallisen tuotoksen siten, että 1. kappaleen sanat alkoivat S:llä, 2. kappaleen sanat alkoivat K:lla ja 3. kappaleen sanat alkoivat T:llä.

Ryhmät saivat aikaan humoristisia tarinoita. Niitä luettaessa salin täytti raikuva nauru tämän tästä. Voittajajoukkueen teoksessa yhdistyi ajankohtaisuus, huumori ja esitystapa parhaiten.

Tämän jälkeen siirryttiin tarjoiluiden pariin. Makkarat paistoi priimakuntoon Jukka Paakkari. Sen lisäksi tarjolla oli munkkeja ja limua. Kun syömingit  oli saatu loppuun, siirryttiin kauden muistamisiin. Olisi ollut paljon toimijoita, jotka olisivat ansainneet tulla muistetuiksi. Tässä alla kauden 2017 palkitut:

1.      Vuoden poikapelaaja

Niklas Leinonen, valittiin Huuhkajaturnauksen All Stars -joukkueeseen, ollut oman ikäluokkansa kantava voima otteluissa, esimerkillinen urheilija.

2.      Vuoden tyttöpelaaja

Kaisla Karppinen, pelasi seuran ainoana tyttöpelaajana poikien joukkueessa virallisissa otteluissa, siirtyi syyskaudeksi Naisten Liigaan Kuopion Pallokissoihin, tyttöjen U19 maajoukkueen vakiokasvo.

3.      Vuoden valmentaja

Joakim Forrström, osittanut vahvaa sitoutumista valmennustyöhön jo useita vuosia, omaa ilmiömäisen kyvyn innostaa muita ympärillään olevia, niin pelaajia kuin taustatiimiäkin, pistää itsensä täysillä likoon ja osaa olla riittävän vaativa, mutta samalla reilu.

4.      Vuoden joukkueenjohtaja

Anu Pynnönen, ei ole sellaista asiaa, mitä hän ei olisi valmis tekemään, auttaa muita ja on ollut monessa mukana, osaa ja tietää miten asiat saadaan hoitumaan.

5.      Vuoden toimihenkilö

Nasun vaari, Pekka Tuomala, vapaaehtoistoiminnan perikuva, on valmis olemaan apuna monenmoisissa tehtävissä aina videokuvauksesta huoltohommiin, riippumatta siitä onko omaa jälkikasvua pelaamassa vai ei.

6.      Vuoden Fair Play -pelaaja joukkueessa jokaisesta joukkueesta.

a.      P17: Matias Tamminen

b.      P15: Juuso Anttila

c.      P14: Jasper Kostian

d.      P13: Lauri Labbas, haaste

e.      P13: Aarno Rämä, kilpa

f.       P12: Joakim Anttila, kilpa

g.      P12: Teemu Rikberg, haaste

h.      T18: Viivi Virolainen

i.       T14: Mea Heikkilä, haaste

j.       T15: Milla Kareinen, haaste

k.      T15: Ulrica Hietanen, kilpa

 

 

Joukkuepalkinnot

 

SPL Kaakkois-Suomen piirin T15 8 v 8 sarjan pronssia: T15 joukkue

SPL Kaakkois-Suomen piirin Naisten 7 v 7 sarjan hopeaa: naisten pienpelijoukkue

SPL Kaakkois-Suomen piirin P17 Kolmonen sarjan pronssia: P17 joukkue

SPL Kaakkois-Suomen piirin P12 sarjan pronssia: P12 joukkue

 

Kiitos kaikille seuran toiminnassa mukana olleille henkilöille ja yhteistyökumppaneille. Kausi 2017 on nyt virallisesti paketoitu.

Uusi kausi odottelee aivan kulman takana uusine haasteineen ja mahdollisuuksineen. Tavataan kentillä.

 

Jari-Pekka Gummerus

Valmennuspäällikkö, FC KTP Kotka ry