ILMOITTAUDU 2007 IKÄLUOKAN JOUKKUEESEEN

18.3.2019

FC KTP:n uusin joukkue o vuonna 2007 syntynet pojat ja tytöt.

 

 

 

 

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA JUNIORITOIMINTAAN LIITTYEN

 

K: Voiko jalkapallon ohella harrastaa toista harrastusta?

V: Kyllä voi. Niin kauan kun lapsella on omaa intoa harrastaa useampaa lajia niin se ei ole este. Toki päällekkäisyyksiä voi tulla, mutta KTP:n puolesta ei ole tälle estettä. Meillä on esimerkiksi vielä B-junioreissa pelaajia, jotka samaan aikaan pelaavat jääkiekkoa.

 

K: Mikä on aktiivi- ja harrastusryhmän ero käytännössä?

V: Aktiiviryhmä on tarkoitettu niille pelaajille, joilla on kova motivaatio harjoitella ja kehittyä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että aktiiviryhmällä on enemmän harjoituksia. Kummassakin ryhmässä pääsee pelaamaan pelejä.

 

K: Voiko ryhmien välillä siirtyä alun jälkeen?

V: Kyllä voi. Jos jostakin löytyy motivaatio harjoitella enemmän, voi ryhmää vaihtaa myös lennosta. Toki myös toisinpäin voi liikkua.

 

K: Mitä harrastaminen maksaa kaudessa?

V: Alustava arvio aktiiviryhmän toimintamaksusta on 750€ /toimintakausi. Harrastusryhmän maksu on vastaavasti 350€/ toimintakausi. Maksun lopullinen suuruus riippuu mm. joukkueeseen ilmoittautuvien pelaajien määrästä ja maksu voi tuosta jopa tippua jos mukaan saadaan paljon uusia pelaajia.

 

K: Tuleeko harrastuksesta muita kuluja?

V: Toimintamaksun lisäksi joukkue joutuu itse maksamaan mm. tuomarimaksut sekä turnausmaksut, mutta näiden kattamiseksi joukkueet ovat yleensä tehneet erilaisia talkoita ja muuta rahankeräystä.

 

K: Miten joukkueeseen ilmoittaudutaan?

V: Ilmoittautua voi joko sähköisen lomakkeen kautta tai sitten suoraan sähköpostilla tai puhelimella valmennuspäälikkö Jari-Pekka Gummerukselle.

 

Ilmoittautumislomake:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=EVJ_fdnhDUaf3cxYZXs6VJ4RSiXEiB9JhiJKb64qrkRUQVVOQkc3Uk4yTzdTTVBIMDM0QkkxNjNaQy4u

 

Jari-Pekka Gummerus

p. 0400 751398

jari-pekka.gummerus@fcktp.fi