FC Futura - FC KTP 2 - 3

1.4.2019

FC KTP:n naiset matkustivat sunnuntaina 31.3.2019 Porvooseen, jossa joukkue kohtasi tällä kaudella toistamiseen FC Futuran. Ottelu oli kotkalaisille jo toinen samalla viikolla. FC KTP oli tehokas vierailija ja voitti ottelun maalein 2-3. Silja Avikainen teki kaksi ja Rosa Rantanen onnistui kertaalleen.

Ottelu pelattiin haastavissa olosuhteissa. Sateinen ja kylmä keli sekä muhkurainen ja liukas kenttä aiheittivat pelaajille ongelmia molemmissa joukkueissa. 

Vierailijat käyttivät muutamat maalipaikat todella tehokkaasti hyväkseen. Ottelun kulku oli numeroidenkin valossa tasainen. Kummallakin joukkueella oli omat hyvät hetkensä.

Ottelun loppupuolella pelin intensiteetti laski. Raskas viikko alkoi näkyä FC KTP:n pelaajien liikkeessä. Viikko alkoi maanantaina ottelulla KJP:n B-joukkuetta vastaan. Huilia viikolla tuli vain yhtenä päivänä ja vielä lauantaina painettiin kahden harjoituksen päivätahtia.

Seuraavalla viikolla kohdataan lauantaina klo 15.00 PEPO. Ottelu pelataan Arto Tolsa -Areenalla. Tervetuloa paikanpäälle!